Аксесоари за дограма

Дограма е изключително важна за уюта, комфорта и осигуряването на перфектната температура у дома. В днешно време, най-популярните и най-често предпочитаните респективно – поръчвани, закупувани и инсталирани – видове дограми, са, разбира се, PVC дограма и алуминиевата дограма. Точно поради тази причина и аксесоарите за PVC и алуминиева дограма са не по-малко търсени на пазара. Те са необходими както за самите производители, така и за потребителите на дограмата като шумоизолаторна екстра за дома и като допълнителен фактор за осигуряване на перфектната температура у дома.

Не е нужно да обясняваме, че по-малките фирми, които предлагат всякакви услуги, свързани с PVC и алуминиева дограма – както инсталиране, така и поддръжка и профилактика – са задължени сами да се запасят с необходимите материали за тяхната дейност. От друга страна, самото поддържане на тези видове дограми не е особено трудно, което кара много голяма част от аудиторията да предпочете да спести някой лев и сама да се справи със задачата. И в двата случая, ще е нужно посещение на магазин за аксесоари за PVC и алуминиева дограма. Такива има както във физически вариант, така и в интернет пространството. Това, което можете да намерите при нас са различни видове стъклопакети, певази и козирки, вътрешни щори, външни щори, комарници, и обков (дръжки за PVC и алуминиева дограма, капачки и подложки, четки, гуми, панти, винтове и видии, брави, мартини, патрони, плъзгащи и статични крепежни материали и дръжки, уплътнения от различни суровини и много други).

Съветваме ви да закупувате и поръчвате, само от специализирани магазини, които представят качествена продукция, необходимата гаранция и отлично консултиране при нужда! При нас ще откриете всичко това!

Обков за различни видове алуминиеви и PVC дограми

Обков

Качественият обков за дограма, поддържа безпроблемната експлоатация на Вашите врати и прозорци.

Виж повече

Широка гама стъклопакети за алуминиева и PVC дограма

Стъклопакети

Стъклопакетът на дограмата подпомага по-добрата изолация на алуминиевата и PVC дограма, като се запълва с въздух или друг вид газ.

Виж повече

Первази за всички разновидности PVC и алуминиева дограма

Первази и козирки

Подпрозоречните первази и козирки придават по-завършен вид на Вашата PVC или алуминиева дограма, изработени от устойчиви материали.

Виж повече

Вътрешни щори за всички видове PVC и алуминиева дограма

Вътрешни щори

Вътрешните щори са почти задължителен елемент за всяка дограма. Изберете между вертикални и хоризонтални щори за дограма.

Виж повече

Външни щори за монтиране към алуминиева и PVC дограма

Външни щори

Външните щори осигуряват перфектна слънцезащита и изолация от времето навън. Други плюсове са повишената шумоизолация и сигурност, разбира се.

Виж повече

Комарници против насекоми за PVC и алуминиева дограма

Комарници

Противонасекомни мрежи за предпазване от досадни мухи и буболечки. Линеа Пласт приема поръчки за всякакви размери.

Виж повече