Mobilarea interioară folosind e. b. Banci dérivé DIN ESTETICA și soluțiile constructive ALE mesei, este Alegerea pentru CEI cu preferințe unitare. Modelul Firenze, o masă extrem de elegantă, urmașa modelului Renaissance a primit Recent, la sollicitarea unui beneficiar, echiparea Cu 2 bănci. Ni s-a cerut să reproducem strunjirea Piciorului de masă, Care susține blatul la o înălțime de 77 de cm, pentru Banca cu Decker Superior al blatului de lemn de 45 cm. am délivré un scurt Sumar de imagini primite de la CEI Care au achiziționat Mélis de la Noi – m. St. ejar masiv sau CER livrate în 2018 și imagini de la beneficiari nu am multe imagini Cu, si Banci din lemn masiv, fără Gram de tapițerie, ca urmare, AM apelat la bunăvoința lui și am cerut imagini cu Amenajarea finală. Admettre că sunt impresionat și măgulit de reușita obținută la insisttențele Domnului DIN Orșova, a la dreptate să-și dorescă acest ensemble complet și ca urmare ne asumăm pe viitor cu dragă Inimă, Reproducerea demersului DIN această vară.

AM realizat că Familia de, si Banci cu suprafață DIN prelucrare masiv sau CER este mai mare, iar destinația Lor, similară, spre marea britanie și Irlanda, deci se justifică influența insulară. Mai jos Găsiți Mesele la Care putem Fabrica Banci cu blat DIN stejar, denumirea și aspectul fiecărui ensemble. Fabricăm rar SetUri de la Banque Banci, de Regula oamenii preferǎ scaunele, iar în ultimă instanță banchete tapițate, cum sunt cele modèle Birmingham. Seria Birmingham este spectaculoasă pentru Noi, la fel ca și Masa Britain, pentru că în urma aprecierii GENERALE s-a ajuns să formeze familii cu dérivate multe, pornind de la un model de bază. Ca urmare, preferința pentru un șezut ferm, dur, din lemn este mai rar întâlnită, Dar inspirațiile britanice ALE dunăreanului nostru au cerut neapărat această soluție. Condensarea formei, PE aproape jumătate înălțimea inițială a fost o Provost, Dar beneficiarul în cauză a: a. a. suficientă răbdare şi determinare ca să reușim să găsim timpul necesar pentru conceperea Lor. A DURAT CCA 6 săptămâni de la momentul comanzii ferme, Venite de PE malul Dunării, de la Orșova, PANA Când am livrat băncile cerute.

Finisajul setului este White Wash, iar blaturile au antichizări suplimentare, Cu deschiderea crăpăturilor de fîbra imperfectă proprie lemnului de CER. Se observă în imaginile de mai jos, mai ales PE bănci colorature inegală a fibrei de lemn de CER..