Первази и козирки за дограма

PVC подпрозоречни дъски за дограма

Первази и козирки за алуминиева и PVC дограма, на най-ниски цени и с най-високо качество за вашите дограми.Подпрозоречните первази придават завършен вид на Вашата дограма. Препоръчва се, да се монтират заедно с дограмата, тъй като касата ляга върху дъската. В някои случаи, могат да се монтират на дограмите и впоследствие. Предлагат се в различни широчини – 15, 20, 25, 30 см и цветове – класическо бяло, както и дървесни шарки – златен дъб, орех, тъмен дъб, мрамор.

PVC подпрозоречни дъски за дограми са произведени от материал, устойчив на износване и топлинни разлики. Имат много добри изолационни качества, устойчиви са на надраскване, влага, изтъркване и миещи препарати. Лесни за поддръжка и почистване, както вашата дограма от Линеа Пласт.

Алуминиеви подпрозоречни дъски и козирки за дограми

Алуминиевите подпрозоречни дъски и козирки се монтират челно от външната страна на прозореца, на вашата дограма. Изпълняват две функции:

  • монтираните в горната част на прозореца козирки, предпазват от дъжд и боклуци от горните етажи;
  • монтираните в долната част на прозореца дъски спомагат водоотливането и отвеждането на водата от прозореца.

Изработват се от алумивиева ламарина, с фабрично направен наклон, с различни широчини /10 см, 17 см, 22 см, 25 см/. Боядисани са прахово. Предлагат се както в класически бял цвят, така и боядисани в цвят по RAL или дървесен декор.