Мрежи против насекоми / Комарници

Мрежа против насекоми / комарник за предпазване от досадните мухи,комари...

...и буболечки от фирма Линея пласт. Ние Ви предлагаме производство и монтаж за Вашата дограма, на различни видове мрежи против насекоми. Всеки комарник се изработва по индивидуални размери и определен вид, зависещи от местоположението му върху дограмата.

1. Ролетни мрежи против насекоми за дограма

Ролетните мрежи против насекоми са подходящи за отваряемите крила на прозорците. Комарниците за дограма се от алуминиева рамка от кутия с правоъгълно сечение с размер 20 х 40 мм. Тази алуминиева рамка се закрепва към дограмата със самонарезни винтове. В рамката е монтирана алуминиева кутия, в която се навива мрежата. Мрежата против насекоми е изработена от специално фибростъкло с тефлоново покритие, има сив цвят, добра защита от UV-лъчи на слънцето, негорима е и е с ниска степен на затъмнение на светлината. Мрежата против насекоми се движи по алуминиеви водачи, монтирани по вертикалите на алуминиевата рамка. Благодарение на пружина, мрежата против насекоми се навива в кутията, а стопери в долната част я държат опъната. Предлага се в стандартен бял цвят, кафяв цвят по RAL8014, дървесен декор златен дъб. Възможно е и прахово боядисване в прозволен цвят по RAL.
Комарници на ниска цена за Вашите дограми, спиращи всички комари, благодарение на висококачествената мрежа против насекоми.

2. Статични мрежи против насекоми / комарници /

Статичните мрежи против насекоми или т.н. комарници за дограма, са подходящи за форточки, както и за прозорци на приземни етажи или такива, имащи излаз на тераси. Състоят се от рамка от еднокамерен алуминиев профил, в която /с помощта на гумен шнур/ е опъната мрежата против насекоми. Комарникът е изработена от специално фибростъкло с тефлоново покритие, има сив цвят, добра защита от UV-лъчи на слънцето, негорима е и е с ниска степен на затъмнение на светлината. Статичният комарник за дограма се закрепва към дограмата със самонарезни винтове или райбери. Предлага се в стандартен бял цвят, кафяв цвят по RAL8014, дървесен декор златен дъб. Възможно е и прахово боядисване в прозволен цвят по RAL.

3. Комарник на панти за прозорец

Комарниците на панти са подходящи за отваряемите крила на прозорци. Мрежата против насекоми се състои от рамка от еднокамерен алуминиев профил, в която /с помощта на гумен шнур/ е опъната мрежа. Мрежата против насекоми е изработена от специално фибростъкло с тефлоново покритие и има сив цвят. Комарниците имат добра защита от UV-лъчи на слънцето, негорима е и е с ниска степен на затъмнение на светлината. Комарникът на панти се закрепва към дограмата с панти на единия вертикал. На другия вертикал се монтира магнит и дръжка за отваряне и затваряне. Мрежата против насекоми е в стандартен бял цвят, кафяв цвят по RAL8014, дървесен декор златен дъб. Възможно е и прахово боядисване в прозволен цвят по RAL.

4. Мрежа против насекоми на панти за балконски врати

Мрежите против насекоми на панти са предназначени за балконските врати. Комарниците се състоят от рамка, от двукамерен алуминиев профил, в която /с помощта на гумен шнур/ е опъната мрежа. Мрежата против насекоми е изработена от специално фибростъкло с тефлоново покритие, има сив цвят, добра защита от UV-лъчи на слънцето, негорима е и е с ниска степен на затъмнение на светлината. За укрепване на рамката се поставя и делител. Комарникът на панти се закрепва към дограмата с панти на единия вертикал. На другия вертикал се монтира магнит и дръжка за отваряне и затваряне. Възможно е и поставянето на напрегнати панти /с пружина/, които прибират комарникът към рамката на дограмата. Предлага се в стандартен бял цвят, кафяв цвят по RAL8014, дървесен декор златен дъб. Възможно е и прахово боядисване в прозволен цвят по RAL.
Комарници на панти за балконски врати от Магазин за алуминиева и PVC дограма - Linea Plast.