PVC дограма

Качествена PVC дограма на най-ниски цени, от Linea Plast

PVC дограма на най-ниски цени от Линея Пласт.

PVC дограмата, която ние предлагаме, има всички качества, които се изискват от един прозорец в наши дни. Ние предлагаме PVC дограма, която създава уют и комфорт във вашия дом или офис.

Благодарение на топлоизолацията, шумоизолацията, въздухопроводимостта, гаранцията и лесната поддръжка, ПВЦ дограмите остават едни от най-добрите решения за остъкляване. PVC дограмата е добро решение, както и от гледна точка на сигурност, защото профилите на дограмите биват заздравени и подсилени, като това пречи на евентуални нарушители, да извършат злонамерно дело.

Вашата PVC дограма може да бъде оцветена в различни от класическото бяло варианти: – златен дъб (наподобява дърво), светъл дъб, тъмен дъб, череша, махагон, светъл орех, тъмен орех. По-специални методи за оцветяване се постигат с каширане на фолио върху профилите от самия производител.

Вижте нашите предложения за 4 камерна PVC дограма 5 камерна PVC дограма

Качества на PVC дограмата

Доверявайки се на нашите предложение за 4 и 5-камерна PVC дограма, вие ще получите всичко каквото ви трябва:

  • Термоизолация на PVC дограмата – ПВЦ профилът има добра изолация, висока плътност и многокамерност, което гарантира липса на конденз. С броя на камерите на профила, коефициентът на топлоотдаване намалява, което означава че изолацията се увеличава, като в същото време намаляват сметките за отопление.
  • Дълготрайност на PVC дограмата – Профилите са произведени от комбинация елементи, благодарение на които PVC дограмата става по-устойчива на UV лъчи и атмосферни влияния.
  • Лесна поддръжка на PVC дограмата – Бързо и лесно почистване, тъй като повърхността е гладка и не задържа мръсотия.
  • Температурен диапазон на PVC дограмата – ПВЦ профилите издържат на широк температурен диапазон без деформации и напуквания. Запазват надеждността и стабилността си, благодарение на допълнителните укрепващи профили.
  • Звукоизолация на PVC дограмата – Многокамерните профили в комбинация с подходящ стъклопакет значително намаляват външния шум в помещението, а всички знаем, че шумът прави жилището доста некомфотно място за живеене или работа.
  • Екологичност на PVC дограмата – той е екологичен материал, който се рециклира лесно и бързо. Профилите не съдържат олово, но запазват здравината и устойчивостта си. По този начин те отдават принос към околната среда.
  • Форми на PVC дограмата – Различните системи PVC профили предлагат различни функционални решения при проектирането на прозорци и врати. Дограмите вогат да бъдат с едно или повече крила, с шпроси, кръгли, овални или арковидни, триъгълни и други.
  • Цветове на PVC дограмата – Възможност за избор между класическо бяло, имитация на дърво и подбрани цветове, каширани едностранно или двустранно на профила.

Цени и информация за примерни конфигурации с PVC дограма, можете да откриете ТУК!

Примерни видове профили за PVC дограма
PVC дограма в цвят - Златен Дъб
PVC дограма - цветове
PVC дограма за дома от Линеа Пласт