Вътрешни щори за дограма

Алуминиеви хоризонтални щори за дограма

Вътрешните алуминиеви щори се произвеждат от прахово боядисани алуминиеви ламели. Има две широчини – 16 мм и 25 мм. Цветовете са разнообразни – бяло, различни матови и металик цветове, дървесни декори, които защитават Вашата алуминиева дограма или PVC дограма Алуминиевите ламели за дограми са здрави, еластични, с гарантирано запазване на цветовете, поради специалното покритие. Монтажът им върху дограмата, може да се извърши по няколко начина – пред стъкло или между стъклодържатели. За предпазване от движение, на вътрешните щори за дограма, при отваряне на крилата, са предвидени два вида фиксиране:

  • вътрешни щори с фиксатори – пластмасов детайл, поставен в долната част на дограмата;
  • вътрешни щори със страничноводене – корда, нанизана в двата края на щората.

Закрепването на вътрешните щори към дограмата става с планки.

Вътрешните щори за дограма се поставят на всяко крило, на дограмите по отделно. Има възможност за регулиране на достъпа на светлина:

  • чрез завъртане на алуминиевите ламели;
  • чрез събиране на ламелите в горния край на прозореца.

Заради своята функционалност, достъпна цена, лесна поддръжка и почистване, богата цветова гама, вътрешните хоризонтални алуминиеви щори за дограма, са подходящи както за частни домове, така и за офиси.

Вътрешни щори

Вземете вътрешни щори за дограми от гамата на Линеа Пласт, за максимален уют в къщи.

Вертикални щори

Вземете вертикални щори за дограма, от LineaPlast и се радвай на красотата в къщи.

2. Вертикални щори за дограма

Вертикални щори се изработват се от ивици плат, с размер 89 мм или 127 мм, с висока износоустойчивост. Предлагат се различни материи и цветове платове за вертикалните щори за дограма. Съответно с различна пропускливост на светлината, промазка, антистатичност, негоримост. Монтажът на вътрешните щори за дограми, може да бъде на стената /с планки/ или на тавана /с дюбели/. Събирането на щорите за дограми, може да бъде в единия край /ляв или десен/, в средата или централно /в двата края/. Управлението на щората може да бъде вляво или вдясно, в зависимост от предпочитанията на клиента и конкретните условия на монтаж. Ламелите плат се движат по релса, но и около оста си, с което има възможност за регулиране на достъпа на светлина.

Със своята елегантност, вертикалните щори за дограми са заместител на пердетата в домовете и офисите.